مقاله روش های آزمون قابلیت ضد باکتریایی گیاهان دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های آزمون قابلیت ضد باکتریایی گیاهان دارویی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های آزمون قابلیت ضد باکتریایی گیاهان دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های آزمون قابلیت ضد باکتریایی گیاهان دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های آزمون قابلیت ضد باکتریایی گیاهان دارویی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیماری های عفونی یکی از بزرگترین علل مرگ و میر در سراسر جهان، به طور خاص در مناطق توسعه نیافته آسیا و آفریقا هستند. در نتیجه جهانی شدن و مهاجرت جمعیت از کشورهای در حال توسعه بهکشورهای توسعه یافته، برخی از بیماری های عفونی که تا حدی کنترل شده بودند، در حال حاضر تا حدی باعث مشکلات جدیدی شده اند و دلیل آن مقاومت به آنتی بیوتیک های شناخته شده است. به همین دلیل،پژوهش در زمینه ترکیبات ضد عفونی کننده جدید مورد علاقه شدید جامعه علمی است. ارزیابی های بیولوژیکی در شرایط آزمایشگاهی مراقبت شده، برای تعیین مقدار و درک اساس فعالیت ضد باکتریاییترکیبات جدید ضروری است. این ارزیابی ها شاخص های اولیه و ارزیابی پتانسیل درمانی را فراهم می کند و به ارزیابی احتمال برای توسعه مقاومت باکتریایی، راهنماهای پالایش شیمیایی و حتی کمک به مراحل پس از آن در ارزیابی برای هر داروی جدید ضد باکتری کمک می کند. جستجو برای عوامل ضد میکروبی شامل علایق پژوهشگران در گیاهان دارویی و ترکیبات جدا شده از آنها است. معیار عمومی برای بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ها و ترکیبات مشتق شده باید فراهم شود. مهم ترین معیارها، تعریف پارامترهای مشترک مانند نوع گیاه استفاده شده، تکنیک های به کار رفته، محیط رشد استفاده شده و میکروارگانیسم ها مورد آزمایش هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.