مقاله شناسایی مونوترپنوئیدها در سرشاخه های هوایی و میوه های Juniperus communis L.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مونوترپنوئیدها در سرشاخه های هوایی و میوه های Juniperus communis L. دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مونوترپنوئیدها در سرشاخه های هوایی و میوه های Juniperus communis L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مونوترپنوئیدها در سرشاخه های هوایی و میوه های Juniperus communis L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مونوترپنوئیدها در سرشاخه های هوایی و میوه های Juniperus communis L. :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نام Juniperus communis L با نام فارسی پیرو از رده بازدانگان و راسته مخروطیان و تیره سرو است. این گیاه جهت مداوای سیفیلس، باز کننده انسداد مجاری، ضد سرطان و ضدباکتریایی بکار می رود. هدف از مطالعه این تحقیق، ارزیابی و مقایسه ترکیبات مونوترپنوئیدی اسانس سرشاخه های هوایی و میوه های Jcommunis می باشد. در این مطالعه اجزای J. communis از ارتفاعات ۲۸۰۰ متری کوههای البرز واقع در منطقه هزار جریب بهشهر استان مازندران جمع آوری شد و پس از اسانس گیری با دستگاه کلونجر، ترکیبات آنها توسط دستگاه GC/MS شناسایی و مورد مطالعه قرار گرفت. از اسانس حاصل از میوه ها و سرشاخه های J. communis به ترتیب ۴۳ و ۳۹ ترکیب شناسایی شد. با مقایسه مواد تشکیل دهنده میوه ها و سرشاخه های آن، مشاهده شد که ترکیبات عمده Sabinene،Limonene و -Pinene در هر دو مشترک بودند؛ و در هر دو جزء بیشترین مقدار را Limonene تشکیل می داد با این تفاوت که مقدار آن در میوه ها به میزان قابل توجهی بیشتر بوده است. همچنین در هر دو جزء مونوترپن های هیدروکربنی قسمت اعظم اسانس ۷۰/۵۷% در میوه و ۵۸/۵۶% در سرشاخه های هوایی را تشکیل می دادند. Adams در سال ۱۹۹۸، برگهای تازه J. communis جمع آوری شده از استکهلم سوئدرابا تقطیر با بخار توسط دستگاه کلونجر برای مدت ۲ ساعت اسانس گیری و مطالعه کرد که ۳۲ ترکیب بدست آورد. ترکیبات عمده آن — Phellandrene ،Pinene و Limonene بودند. همچنین Vichiو همکارانش در سال ۲۰۰۷ و Orav همکارانش در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۱۰ و Chatzopoulou و همکارانش در سال ۱۹۹۳ مقالاتی را در مورد اسانس J. communis با طرق مختلفارائه دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.