مقاله تحخلیل و سطح بندی پتانسیل های صنایع دستی و تاثیر آن در توسعه پایدار با استفاده از مدل چندمتغیره topsis (منطقه موردی استان مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحخلیل و سطح بندی پتانسیل های صنایع دستی و تاثیر آن در توسعه پایدار با استفاده از مدل چندمتغیره topsis (منطقه موردی استان مازندران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحخلیل و سطح بندی پتانسیل های صنایع دستی و تاثیر آن در توسعه پایدار با استفاده از مدل چندمتغیره topsis (منطقه موردی استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحخلیل و سطح بندی پتانسیل های صنایع دستی و تاثیر آن در توسعه پایدار با استفاده از مدل چندمتغیره topsis (منطقه موردی استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحخلیل و سطح بندی پتانسیل های صنایع دستی و تاثیر آن در توسعه پایدار با استفاده از مدل چندمتغیره topsis (منطقه موردی استان مازندران) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
صنایع دستی بازگو کننده فرهنگ، هنر، صنعت، مذهب و اساسا نمایانگر هویت تاریخی منزلت تمدن یک سرزمین می باشد. همانگونه که باستان شناسان و محققان با بررسی آثار مادی بجا مانده از گذشته توانسته اند تمدن های بزرگ جهانی را معرفی و عرضه نمایند، صنایع دستی نیز علاوه بر دستاوردهای اقتصادی قابل توجه، از سالمترین، پرنفوذترین و مهمترین عواما انتقال فرهنگ و تمدن هر سرزمین محسوب می شوند. علاقمندی گردشگران به شناخت فرهنگی جامعه ای که به آن سفر می کنند و همچنین در اختیار داشتن شیئی جهت یادآوری خاطرات از دلایل اهمیت صنایع دستی در گردشگری است. در دنیا – بخصوص در مقاصد گردشگری با پیشینه فرهنگی کهن – معمولا رابطه مستقیمی بین تعداد جهانگردان و درآمد حاصل از فروش صنایع دستی وجود دارد. هدف اصلی این پژوهش شناسائی و تحلیل پتانسیل های صنایع دستی استان مازندران در شاخه های گوناگون این صنعت و سپس سطح بندی استان براساس ۱۲ شاخص اصلی جهت جذب گردشگر صنایع دستی می باشد. روش تحقیق در این پژوهش، براساس هدف کاربردی و براساس ماهیت، توصیفی و موردی می باشد که ضمن جمع آوری اطلاعات صنایع دستی استان و دسته بندی آن ، توسط مدلTOPSIS به سطح بندی توانمندیهای استان پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.