مقاله بررسی تغییرات میزان ویتامین ث در فرایند خشک کردن اسمزی میوه پرتقال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات میزان ویتامین ث در فرایند خشک کردن اسمزی میوه پرتقال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان ویتامین ث در فرایند خشک کردن اسمزی میوه پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان ویتامین ث در فرایند خشک کردن اسمزی میوه پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان ویتامین ث در فرایند خشک کردن اسمزی میوه پرتقال :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
خشک کردن یکی از روش های نگهداری مواد غذایی به شمار آمده و عبارت است از کاربرد مقدار معینی از حرارت در شرایط کنترل شده به منظور خارج کردن مقدار معینی از آب موجود در غذا که از طریق تبخیر (یا در مورد خشک کردن انجمادی به صورت تصعید ) صورت می گیرد (سورش و سارگار، ۲۰۰۹) خشک کردن مواد غذایی همیشه از مهم ترین عوامل حائز اهمیت از طریق یافته های بشر برای محافظت از مواد غذایی می باشد (فرجی هارمی، ۱۳۷۴ ش مرتضوی و همکاران، ۱۳۷۸ ش) در این پژوهش خشک کردن اسمزی به عنوان یک پیش فرایند برای تولید برگههای پرتقال (واریته ناولتامسون) به کارگرفته شد. برای این منظور برشهای پرتقال به ضخامت ۱۰ میلیمتر در محلول اسمزی سارکارز با غلظت های ۵۵% و ۶۵% وزنی/ وزنی و دماهای ۲۵ و ۶۰ درجه سانتی گراد و در نسبت وزنی ۴: ۱ برشهای پرتقال به محلول اسمزی) و طی مدت زمانهای ۱، ۲ و ۳ ساعت مورد بررسی قرار گرفت.مقادیر ویتامین ث فرایند برای هر غلظت، دما و در طی مدت زمانهای ۱، ۲ و ۳ ساعت، محاسبه شد. آنالیز آماری ویژگیهای اندازه گیری شده برشهای پرتقال با استفاده از طرح فاکتوریل در قالب کاملاً تصادفی انجام شد. در نتیجه میزان ویتامین ث به طور کاملاً معنی داری با افزایش غلظت و دمای محلول اسمزی کاهش پیدا کردند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.