مقاله عارضه یابی شرکت های تولیدی در بکارگیری مدل تعالی سازمانی و رتبه بندی مشکلات بر اساس فرآیند سلسله مراتبی داده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عارضه یابی شرکت های تولیدی در بکارگیری مدل تعالی سازمانی و رتبه بندی مشکلات بر اساس فرآیند سلسله مراتبی داده ها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عارضه یابی شرکت های تولیدی در بکارگیری مدل تعالی سازمانی و رتبه بندی مشکلات بر اساس فرآیند سلسله مراتبی داده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عارضه یابی شرکت های تولیدی در بکارگیری مدل تعالی سازمانی و رتبه بندی مشکلات بر اساس فرآیند سلسله مراتبی داده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عارضه یابی شرکت های تولیدی در بکارگیری مدل تعالی سازمانی و رتبه بندی مشکلات بر اساس فرآیند سلسله مراتبی داده ها :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
رقابت از جمله مواردی است که پایداری سازمان ها را ضمانت می کند. این مزیت به راحتی و آسان به دست نمیآید بلکه می بایست با برنامه ریزی بلند مدت و بر روی تمام ابعاد سازمان، فعالیت گسترده انجام شود تا سازمان بتواند در تمامی ابعاد سرآمد گردد. توجه در رشد وتعالی سازمانی مدیون تدوین استراتژیهای موفق در کسب امتیاز بالا در مدلهای کیفیتی است. یکی از معتبرترین و جامعترین این مدلها EFQM می باشد. لیکن موانعی در این کار است که موضوع مقاله حاضر گشته و نشان می دهد چرا برخی از سازمان ها با توجه به اتخاذ استراتژی درست و منطقی نمی توانند از مدلهای کیفیتی روز دنیا استفاده کنند.تحقیقات متعددی مشخص کردهاند که استانداردها و ابزارهای تعیین شده توسط بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت با شرایطی که سازمان ها (خصوصاً در ایران) در آن فعالیت می کنند کاملا هماهنگ نیست. در این تحقیق پس از بررسی مدل EFQM پرسشنامهای جهت چرایی عدم موفقیت شرکتهای تولیدی شهرستان سمنان در بکارگیری این مدل و تعیین نقاط ضعف و قوت و فرصتهای موجود طراحی نموده و آن را میان خبرگان صنعت تولید و واحدهای تحقیق آنها توزیع کرده و با تحلیل داده ها به کمک مدل AHP میزان اهمی ت هر شاخص و تاثیر آن از نقطه نظر خبرگان مشخص شده است. نتیجه حاصل نشان داده که آماده نبودن زیرساختها در صنعت کشور، نبود رقابت، نوع نگرش سنتی به کیفیت و تفاوت ساختار درک شده برای شاخص های مدل EFQM صنایع تولیدی با ساختار ارائه شده توسط بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت،باعث عدم موفقیت اجرای این مدل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.