مقاله بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن توسط نرم افزار تصمیم یارمطالعه موردی: عملیات شخم مزارع برنج شهرستان ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن توسط نرم افزار تصمیم یارمطالعه موردی: عملیات شخم مزارع برنج شهرستان ساری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن توسط نرم افزار تصمیم یارمطالعه موردی: عملیات شخم مزارع برنج شهرستان ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن توسط نرم افزار تصمیم یارمطالعه موردی: عملیات شخم مزارع برنج شهرستان ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور-گاوآهن توسط نرم افزار تصمیم یارمطالعه موردی: عملیات شخم مزارع برنج شهرستان ساری :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
انتخاب ادوات مناسب و تطابق آنها با منبع توان نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی، بهره وری اقتصادی از منابع موجود و کارایی موثرتر آنها در مراحل مختلف عملیات کشاورزی دارد. در این تحقیق، یک سامانه رایانه ای تصمیم یار با استفاده از زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک تدوین شد. هدف از تدوین این سامانه، بررسی صحت انتخاب و تطابق سامانه تراکتور-ماشین کشاورزی در عملیات مختلف زراعی بوده است. سامانه تدوین شده دارای بانک اطلاعاتی شامل انواع تراکتورها و ماشینهای زراعی موجود در کشور با قابلیت اضافه، حذف و یا ویرایش آنها می باشد. در این مطالعه، سامانه تدوین شده جهت بررسی صحت تطابق سامانه تراکتور- گاوآهن در اجرای عملیات شخم مزارع برنج شهرستان ساری مورد استفاده قرار گرفت. برای این کار، مشخصات تراکتور و گاو آهن به کار گرفته شده در ۴۰ مزرعه شالیزاری این شهرستان به صورت پراکنده و تصادفی جمع آوری شد.نتایج دریافتی از بررسی های به عمل آمده توسط سامانه تصمیم یار حاکی از آن است که ۶۵ درصد از تطابق های صورت گرفته در مزارع مورد مطالعه نامناسب بوده است. همچنین ۱۰۰ درصد از سامانه های تراکتور- گاوآهن به کار رفته در مزارع با مساحت کمتر از ۳ هکتار دارای تطابق ناصحیح بوده اند. این نتیجه ثابت مینماید که انتخاب و تطابق تراکتور و ادوات زراعی در شالیزاری های این شهرستان اغلب نامناسب و غیر منطقی بوده و سبب افزایش مصرف انرژی، کاهش سودآوری اقتصادی و راندمان کار می شود. نتایج بررسی ها نشان داد که مالکیت تراکتور و گاوآهن نقش مهمی در رعایت تطابق صحیح آن دو دارد. سامانه تصمیم یار تدوین شده را میتوان جهت اهداف مدیریتی، آموزشی و پژوهشی در زمینه ماشین های کشاورزی جهت دستیابی به اهداف مکانیزاسیون به کار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.