مقاله بررسی میزان تلفات و جدایش دانه های آلوده در پایانه های رایج فراوری پسته در استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تلفات و جدایش دانه های آلوده در پایانه های رایج فراوری پسته در استان کرمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تلفات و جدایش دانه های آلوده در پایانه های رایج فراوری پسته در استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تلفات و جدایش دانه های آلوده در پایانه های رایج فراوری پسته در استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تلفات و جدایش دانه های آلوده در پایانه های رایج فراوری پسته در استان کرمان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
شهرستان رفسنجان بیشترین سطح زیر کشت را در ایران دارا می باشد. در این تحقیق به بررسی مشکلات ذکر شده در سه ترمینال فراوری پسته در شهرستان رفسنجان پرداخته شده است. در بررسی ها مشخص شد که بالاترین میزان آلودگی به آفلاتوکسین در پسته های دارای لکه های زرد رنگ، آفت زده و زود خندان است. بیشترین میزان آلودگی و بیشرین میزان جدایش پسته های آلوده به آفلاتوکسین در ترمینال A بود که احتمالا به علت تعدد دستگاه هایی است که در جدا کردن دانه های معیوب نقش دارند. ترمینال های فراوری B و A در جداسازی دانه های آلوده مشابه عمل کردند. بیشترین میزان آلودگی در ترمینال C بود. اندازه گیری تلفات با بررسی پسته های شکسته شده و مغزها صورت گرفت. میزان تلفات اندازه گیری شده به ترتیب در ترمینال های C، B و D برابر با ۳/۹۹، ۱/۹۴ و ۱/۸۷ درصد بود. ترمینال B بالاترین تلفات را داشت که بیش از ۵۰ درصد آن از خروجی دستگاه گوگیر به خارج از فرایند فراوری منتقل می شدند. از لحاظ آماری در سطح معنی دار ۵ درصد، میزان تلفات ترمینال C و D تفاوت معنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.