مقاله اثر تنش شوری و اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم گیاه آلترنانترا ((Alternanthera repens)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری و اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم گیاه آلترنانترا ((Alternanthera repens) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری و اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم گیاه آلترنانترا ((Alternanthera repens)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری و اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم گیاه آلترنانترا ((Alternanthera repens)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری و اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم گیاه آلترنانترا ((Alternanthera repens) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
اسید آسکوربیک به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی اثرهای زیستی قابل توجهی بر روی رشد و نمو گیاهان دارد، از جمله باعث افزایش تحمل گیاهان به تنش های محیطی می شود.در پژوهش حاضر اثر تنش شوری و بر هم برکنش آن با اسید آسکوربیک روی مقدار پرولین، کلروفیل و آنتوسیانین در گیاه آلترنانترا مورد بررسی قرارگرفت.گیاهان مورد مطالعه در گلدان های حاوی ماسه شسته از طریق تقسیم بوته کشت شدند.گیاهان ۴ هفته پس از استقرار کامل تحت غلظت های مختلف کلرید سدیم ( ۰، ۳۰، ۶۰، ۹۰ میلی مولار) درمحلول غذایی و اسید آسکوربیک (۰، ۰/۵، ۱ میلی مولار) قرار گرفتند. در گیاهان تحت تیمار شوری با افزایش غلظت های نمک میزان پرولین و آنتوسیانین افزایش یافت، ولی میزان کلروفیل کاهش نشا ن داد. گیاهان ی که همزمان تحت تاثیر کلرید سدیم و اسید آسکوربیک قرار گرفتند در میزان غلظت های یکسان کلرید سدیم میزان پرولین افزایش بیشتری یافت، که بیشترین افزایش در غلظت ۱ میلی مولار اسید آسکوربیک بود.اسید آسکوربیک میزان کلروفیل را افزایش داد که بیشترین افزایش در غلظت ۰/۵ میلی مولار اسید آسکوربیک بود و میزان آنتوسیانین را کاهش داد، که کمترین میزان آن در غلظت ۱ میلی مولار اسید آسکوربیک بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.