مقاله آشنایی با روش های ارزیابی سلامت غذا در آزمایشگاه ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آشنایی با روش های ارزیابی سلامت غذا در آزمایشگاه ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آشنایی با روش های ارزیابی سلامت غذا در آزمایشگاه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشنایی با روش های ارزیابی سلامت غذا در آزمایشگاه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آشنایی با روش های ارزیابی سلامت غذا در آزمایشگاه ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سلامت و ایمنی مواد غذایی از عوامل کلیدی و بسیار مهم جامعه بوده و در صورتی که درماده غذایی درهنگام توزیع و عرضه آن آلودگی ایجاد شود می تواند دستخوش تغییر شود و ماده غذایی غیر قابل مصرف گردد. از سالهای گذشته تاکنون، روش های بسیاری درجهت تعیین اثرات نامطلوب مواد شیمیایی ، سمومف آفت کش ها برروی ارگانیسم های زنده به وجود آمده است. سم شناسی علمی است چند جانبه که نیاز به تحقیق و مطالعه دقیق درهمه ابعاد آن احساس می شود. روش های شناسایی و تعیین مقدار غلظت داروها و سموم درخون و مایعات بیولوژیک به تحول نیاز دارد. ارزیابی نهایی که توسط پژوهشگران اعمال می شود، شامل تعیین کشندگی حاد، کاهش وزن و سرطان زایی، تعیین اثرات سرکوب سیستم ایمنی، تغییرات رفتاری می باشد. با توجه به گستردگی این روش ها ، نیاز به روشی هدفمند برای سنجش تعیین سمیت غیر قابل اجتناب است. در این مقاله نگاهی بر روش ازمایش های سم شناسی از قبیل تجزیه و شناسایی مواد سمی، آزمون سمیت حادو آزمون سمیت تحت مزمن خواهیم داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.