مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
روغن ها وچربی ها طی نگهداری در درجه حرارت های بالا اکسیده می شوند و کیفیت تغذیه ای آن ها کاهش می یابد. اکسیداسیون روغن ها علاوه بر تغییر ویژگی های ارگانولپتیکی ماده غذایی، ارزش غذایی و عمر نگهداری روغن ها را کاهش می دهد و به دلیل تولید ترکیبات نامطلوب در روغن، برای سلامتی مصرف کنندگان نیز تأثیرات سوئی دارند.برای جلوگیری از اکسیداسیون روش های متعددی وجود دارد که یکی از این موارد، افزودن موادی به نام آنتی اکسیدان است. با توجه به اینکه آنتی اکسیدان های سنتزی اثرات نامطلوبی همچون اثر جهش زایی و سرطان در بدن انسان دارند،به تدریج درحال حذف شدن از لیست آنتی اکسیدان های مصرفی می باشند. بنابراین استفاده از منابع طبیعی آنتی اکسیدانی، ضروری است. هدف از این پژوهش، استخراج عصاره سبوس برنج با استفاده از حلال متانول و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن در پایداری روغن کانولا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بود. به طوریکه بتواند جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی ترشیاری بوتیل هیدروکینون (TBHQ) شود. میزان کل ترکیبات فنولیک موجود در عصاره طبق روش فولین سیوکالچو اندازه گیری شد. اثر عصاره در دو غلظت ppm400 و ۸۰۰در به تأخیر انداختن فساد اکسیداتیو در روغن کانولا از طریق اندازه گیری عدد کونژوگه و میزان ترکیبات قطبی کل تعیین شد و سپس با اثر آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ باغلظت ppm800 مقایسه شد . در بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های سبوس برنج در روغن کانولا مشخص شد، عصاره در غلظت ppm 811 اثری به مراتب بهتر از آنتی اکسیدان مصنوعیppm TBHQ 100 در روغن کانولا طی شرایط حرارتدهی دارد. مجموعه یافته های ما در این پژوهش نشان داد که عصاره سبوس برنج آنتی اکسیدانی مناسب وجایگزین خوبی برای آنتی اکسیدان مصنوعی TBHQ جهت حفظ کیفیت روغن در دماهای حرارت دهی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.