مقاله ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) کارخانه آرد ماهی کیلکا به منظور تولید پروتئین تک یاخته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) کارخانه آرد ماهی کیلکا به منظور تولید پروتئین تک یاخته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) کارخانه آرد ماهی کیلکا به منظور تولید پروتئین تک یاخته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) کارخانه آرد ماهی کیلکا به منظور تولید پروتئین تک یاخته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) کارخانه آرد ماهی کیلکا به منظور تولید پروتئین تک یاخته :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نمونه های آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) ا زکارخانجات آرد ماهی کیلکای استان مازندران تهیه شدند. سپس پارامترهای فیزیکی و شیمیایی نظیر نیتریت ، آمونیوم، فسفات ، نیتران ، کل ذرات جامد معلق (TSS) ، کل ذرات جامد محلول (TDS) ، کل ذرات جامد فرار(TVS)؛ کل ذرات جامد معلق فرار (VSS) ، اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی (BOD) ، اکسیژن موردنیاز شیمیایی (COD)، درصد پروتئین خام، خاکستر ، چربی، رطوبت و pH محاسبه شدند. با توجه به نتایج، آب تغلیظ شده ماهی واجد مقدار زیادی COD

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.