مقاله بررسی تیمارهای اسانس اکالیپتوس بر ویژگی های عمر پس از برداشت گل مریم (.Polianthes tuberose L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تیمارهای اسانس اکالیپتوس بر ویژگی های عمر پس از برداشت گل مریم (.Polianthes tuberose L) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تیمارهای اسانس اکالیپتوس بر ویژگی های عمر پس از برداشت گل مریم (.Polianthes tuberose L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تیمارهای اسانس اکالیپتوس بر ویژگی های عمر پس از برداشت گل مریم (.Polianthes tuberose L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تیمارهای اسانس اکالیپتوس بر ویژگی های عمر پس از برداشت گل مریم (.Polianthes tuberose L) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور افزایش عمر گلجایی (Vase life) گل های شاخه بریده مریم، آزمایشی در قالب طرح کاملآ تصادفی در ۳ تکرار در سال ۱۳۹۲ در شهر یاسوج انجام شد. تیمار اسانس اکالیپتوس شامل: (۲۵، ۰، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلیگرم در لیتر) بود. شاخص هایی همچون عمر گلجائی، میزان جذب آب، وزن تر نسبی و درصد کاهش وزن مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج جدول تجزیه واریانس، تیمار اسانس اکالیپتوس بر روی صفات عمر گلجایی، درصد کاهش وزن و میزان جذب محلول گل مریم در سطح ۱% معنی دار گردید. نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که بین سطوح مختلف تیمارها بر عمر گلجایی اختلاف معنی داری وجود داشت، به طوری که بیشترین عمر گلجایی (۷/۲۲ روز) مربوط به تیمار ۷۵ میلی گرم در لیتر اسانس اکالیپتوس و کمترین عمر گلجایی مربوط به تیمار شاهد (آب مقطر) بود. لذا بر اساس نتایج این پژوهش، کاربرد اسانس اکالیپتوس ۵۰ میلی گرم در لیتر، جهت بهبود عمر گلجایی گل مریم قابل توصیه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.