مقاله ارزیابی و مقایسه اسیدیته و پراکسید روغن های خوراکی آفتابگردان، زیتون و کانولا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی و مقایسه اسیدیته و پراکسید روغن های خوراکی آفتابگردان، زیتون و کانولا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه اسیدیته و پراکسید روغن های خوراکی آفتابگردان، زیتون و کانولا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه اسیدیته و پراکسید روغن های خوراکی آفتابگردان، زیتون و کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه اسیدیته و پراکسید روغن های خوراکی آفتابگردان، زیتون و کانولا :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
روغن های خوراکی اعم از حیوانی و گیاهی داری مقدار معین وجزئی اسید چرب آزا د هستند ولی ممکن است بر اثر عوامل فساد وواکنش های گوناگون، مقدار اسید چرب آزاد از حدمعین و طبیعی خارج گردد. لذا تعیین عدد پراکسید و اسیدیته از جمله شاخص های تشخیص فساد مطرح می شوند. دراین تحقیق براساس الگوی مصرف روغن خانوار در اقشار مختلف مردم و براساس فرهنگ مصرف انواع روغن های مایع خوراکی از بین روغن های مصرفی متداول خانوار ۹ برند روغن مایع خوراکی از واریته های آفتابگردان، زیتون و کانولا و جمعا ۲۷ نوع مختلف از بازار انتخاب گردید. مقدار اسیدیته و پراکسید این روغن ها براساس روش تشخیصی استاندارد ملی ایران انجام گردید. نتایج نشان دادکه مقادیر اسیدیته و پراکسید دراین روغن ها درحد مجاز خود بوده است. بیشترین اسیدیته روغن ها مرتبط با روغن زیتون و کمترین اسیدیته مربوط به روغن آفتابگردان بوده است. همچنین درخصوص عدد پراکسید، بیشترین عددپراکسید روغن ها مرتبط با روغن زیتون و کمترین عدد پراکسید مربوط به روغن آفتابگردان بوده است که البته اختلاف این روغن ها در عدد پراکسید بسیار ناچیز است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.