مقاله اثر پیشفرآٍری قلیایی بر هیدرولیزآنزیمی سبوس برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پیشفرآٍری قلیایی بر هیدرولیزآنزیمی سبوس برنج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پیشفرآٍری قلیایی بر هیدرولیزآنزیمی سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیشفرآٍری قلیایی بر هیدرولیزآنزیمی سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پیشفرآٍری قلیایی بر هیدرولیزآنزیمی سبوس برنج :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مواد لیگونوسلولزی از منابع تجدید پذیر و ارزان برای تولید اتانول محسوب می شوند که به وفور در دسترس می باشند . پیشفرآروری فلیایی ساختار مواد لیگنوسلولزی را اصلاح می کند و سطح تماس لازم برای فعالیت آنزیمها را در مرحله هیدرولیز افزایش می دهد . در این تحقیق به منظور بهبود بازدهی هیدرولیز آنزیمی سبوس برنج از پیشفرآورزی فلیایی با سود در غلظت های ۱، ۲، ۳ مولار و در زمانها ۳۰ و ۱۰۵ و ۱۸۰ دقیقه و دماهای صفر ، ۵۰ ،۱۰۰ درجه سانتیگراد استفاده شد . برای بررسی تاثیر پیشفرآورزی ،هیدرولیز آنزیمی نمونه های پیشفرآوری شده و پیشفرآورزی نشده سبوس برنج ، در دمای ۴۵ درجه سانتیگراد به مدت ۷۲ ساعت برای تولید قندانجام شد . با توجه به نتایج حاصل از هیدرولیز آنزیمی ، مشاهده میشود افزایش دما، زمان و همجنین غلظت هر سه اثر مثبتی درپیشفرآوری سبوس برنج دراند و سبب افزایش میزان گلوکز تولیدی در فرآیند هیدرولیزی آهنزیمی دارد . همجنین نمونه پیشفرآوری شده با غلظت سود ۲ مولار ، در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد و به مدت زمان ۱۸۰ دقیقه حاوی بیشترین مقدار گلوکز تولیدی به میزان ۱۵/۶۲ گرم بر لیتر بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.