مقاله استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بیشتر پروتئین های غذا به عنوان عناصر عملکردی موثر و ارتقادهنده ساختار پایدار کننده و یا کنترل ویژگی های غذا استفاده می شوند. ویزگی های عملکردی پروتئین ها رابطه نزدیکی با ساختار مولکولی دارد بنابراین آگاهی از رابطه بین ساختار پروتئین و ویزگیهای عملکردی آن اهمیت زیادی دارد. هر خاصیت عملکردی پروتئین نیازمند ساختار ویژهی متفاوت پروتئین است. از آنجا که پروتئین های طبیعی از یک منبع این ویژگیها را دارا نیستند برای بدست آوردن تعادل مناسب بین ویژگی های پروتئین , اصلاح آن لازم است.هنگام استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی امکان افزایش قدرت ژل کنندگی, ویسکوزیته سطحی قابلیت نگهداری آب , پایداری و قابلیت رنتی و ویژگی های مکانیکی و کاهش نفوذپذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.