مقاله اثر رقت های مختلف آب میوه دارابی Citrus grandis L.Osb بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی بیماری زای انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر رقت های مختلف آب میوه دارابی Citrus grandis L.Osb بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی بیماری زای انسانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر رقت های مختلف آب میوه دارابی Citrus grandis L.Osb بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی بیماری زای انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رقت های مختلف آب میوه دارابی Citrus grandis L.Osb بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی بیماری زای انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر رقت های مختلف آب میوه دارابی Citrus grandis L.Osb بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی بیماری زای انسانی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه پدیده مقاومت به آنتی بیوتیک، نیاز مستمر و فوری برای کشف ترکیبات جدید ضدمیکروبی با ساختار شیمیایی متنوع برای درمان بیماری های ضدعفونی جدید را ایجاد کرده است. لذا محققان، به دلیل ترکیبات ناشناخته بیولوژیکی فعال، عوارض جانبی کمتر، هزینه نسبتا کم و اثر بخشی بیشتر آنها درطب سنتی، توجه خود را به گیاهان دارویی معطوف کرده اند.تا امروز، اثرات آنتی باکتریایی عصاره بسیاری از گیاهان دارویی، با کاربرد بالا در طب سنتی و درمان بیماری ها، شناخته شده است. اثرات بیولوژیکی و فیزیولوژیکی درآب مرکبات به دلیل حضور فلاونوئید ها ( باخاصیت آنتی باکتریال شناخته شده) تایید شده است. در این تحقیق فعالیت ضد باکتری آب میوه پوملو (دارابی)C.grandis در برابر نه ایزوله ی بالینی باکتریایی شامل: Bacillus Micrococcus aureus ، Salmonella typhi ، Staphylococcus aureus ، Enterobacter aerogenessubtilis ، Bacillus cereus ، Streptococcus pyogenes ، Pseudomonas aeruginosa و Escherichia coli مورد بررسی قرار گرفت. اثرات ضد باکتری با روش تست آنتی بیوگرام به روش رقت لوله ای انجام شد. نتایج نشان داد آب میوه دارابی در مقابل همه باکتری های مورد آزمون فعالیت ضد باکتریایی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.