مقاله تأثیر پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه دو رقم انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه دو رقم انگور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه دو رقم انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه دو رقم انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه دو رقم انگور :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در پژوهش حاضر تأثیر پوتریسین بر حفظ سفتی حبه، کاهش فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت انگور ارقام ریش بابا و الحقی مورد بررسی قرار گرفت. میوه ها به روش غوطه وری تحت فشار با سه غلظت ۰، ۱ و ۲ میلی مولار از پوتریسین تیمار شدند سپس میو ه های تیمار شده به مدت ۵۵ روز در دمای ۱/۵±۱C قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمارهای پوتریسین در مقایسه با شاهد نقش مؤثری در حفظ سفتی حبه و کنترل فعالیت میکروبی داشتند. همچنین کاهش ترکیبات فنلی و افزایش اتلاف وزن دراثر تیمار با پوتریسین در مقایسه با شاهد به تأخیر افتادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.