مقاله اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زائدات سالیانه فرآورده های دامی در ایران ۳۰% می باشد. ماست دارای اولئیک اسید، پلی ساکارید ( لاکتوز) ، پروتئین انواع میوه ها است که به خصوص مرحله سردکردن به افزایش آلودگی آن منجر می شود. از ۹۰ ترکیب فرار درماست شناسایی شده است. شناسایی ترکیبات آلی فرار درماست از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین هدف این تحقیق اندازه گیری ترکیبات فرار معطر درماست ودرهوای داخلی شرکت لبن حسینی می باشد. شرکت لبن حسینی (شهریار) ماست تولید می کند. از ظرف شیشه ای بروسیلیکاتی ۲۲-۵ میلی لیتری برای نمونه برداری ماست استفاده شد. استخراج ترکیبات معطر فرارماست با استفاده از فنآوری سیستم فضای بالاسری انجام گرفت. اندازه گیری غلظت ترکیبات معطر فرار ماست شامل استن، استالدئید، دی استیل، بوتانون و اسید استیک با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی ودتکتور طیف سنج جرمی انجام گرفت. تعداد نمونه برداری نمونه برداری و اندازه گیری مواد آلی فرار معطر درماست ساده ۲۰ نمونه درزمان ۹۱/۱۲/۱۷-۹۱/۱۰/۱ بود. از پمپ نمونه برداری فردی ( ،SKC ، انگلستان ) برای نمونه برداری از هوای داخلی کارخانه ماست بندی استفاده گردید، اندازه گیری غلظت ترکیبات آلی فرار هوای داخلی کارخانه ماست شامل بنزن، تولوئن،اتیلن و وینیل کلراید در سالن های پلیت هیتر، دیگ بخار و لیبل زنی با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی و دتکتور یونیزاسیون شعل ای انجام گرفت. میانگین غلظت مواد آلی فرار معطر استن، استالدئید،دی استیل ، بوتان و اسید استیک برحسب mg/kg ماست به ترتیب ۰/۳۳۴_+۳۳۵/۸، ۰/۱_+ ۳۲۴/۹ ، ۰/۴_+۱/۱ و ۰/۳۲۷_+ ۱/۵ بوده است. غلظت مواد آلی فرار معطر استالدئید ودی استیل بیش از ترکیبات دیگر درنمونه های ماست بررسی شده بدست آمد. میانگین غلظت بنزن، تولوئن، اتیلن ، وینیل کلراید و ترکیبات آلی فرار کل در هوای داخلی تمام سالن های کارخانه ماست بندی برحسب ppm به ترتیب ۰/۱۱_+ ۵۱/۱۷، ۱/۷۵_+۲/۱۷، ۰/۰۰۵_+ ۰/۰۹و ۲/۵۱_+ ۳/۶۷ بدست آمد. هوای داخلی سالن پلیت هیتر از بیشترین آلودگی برخوردار است. یافته نشان دادند طعم وانیلی ماست ناشی از دی استیل است. پروفیل ترکیبات فرارماست به عنوان متغیری برای فراهم کردن غذای سالم تر برای مصرف کنندگان مدنظر قرار می گیرد. غلظت بنزن، تولوئن، اتیلن، وینیل کلراید و ترکیبات آلی فرار کل درهوای داخلی کارخانه ماست بندی درهیج یک سالنها از میانگین زمانی تراکم و گستره مواجهه کوتاه مدت تجاوز نکرد بنابراین احتمال بروز بیماری های ناشی از بنزن ( لوکیمیا مییلوبلاستیک واریتروبلاستیک ) در بین کارگران مواجهه یافته وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.