مقاله اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به کاربرد گسترده روغن ها در صنایع غذایی، به طیف وسیعی از آن ها با خصوصیات فیزیکی متنوع، مورد نیاز می باشد. در سال های اخیر اینتراستریفیکاسیون به عنوان یکی از روش های اصلاح خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن ها بدون تغییر در ساختار شیمیایی و تولید اسیدهای چرب ترانس، مورد توجه قرار گرفته است. اگرچه از طریق اینتراستریفیکاسیون کامل می توان خصوصیات فیزیکو شیمیایی محصول را بهبود بخشید ولی با این روش نمی توان تمامی خصوصیات از پیش تعیین شده را در محصول ایجاد نمود. اینتراستریفیکاسیون نسبی در تولید محصولات متنوع تر با خصوصیات مطلوب و همچنین بهره وری بالاتر، می تواند راه حل مناسبی باشد. این روش به دلیل تولید محصولاتی با سیالیت و خصوصیات ذوبی مناسب نسبت به مواد اولیه و یا تولید فرآورده هایی با محتوای چربی جامد بالا نسبت به محصول کاملأ رندومیزه، می تواند جایگاه ویژه ای در صنعت غذا بدست آورد. فرآیند اینتراستریفیکاسیون نسبی با کنترل ۱ مقادیر کاتالیست ۲ دمای واکنش ۳ بازه زمانی واکنش، در هر دو نوع آنزیمی و شیمیایی انجام می شود. کنترل دبی جریان و نوع آنزیم تنها برای انجام اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی استفاده می شود. به منظور پایش روند واکنش در تولید محصولات اینتراستریفیه با درجات مختلف تبدیل، از تکنولوژی های طیف سنجی، عمدتأ بر پایه اندازه گیری محتوای چربی جامد ( SFC ) استفاده می شود. تحقیقات مؤید موفقیت سیستم های نظارتی آنلاین در حصول نتایج دقیق تر و بهره وری بالاتر واکنش می باشند. مقاله حاضر که مروری بر مطالعات سال های اخیر در زمینه اینتر استریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی است، ضمن بررسی خصوصیات محصولات با درجات مختلف تبدیل، به مقایسه انواع روش ها و تکنولوژی های مورد استفاده در تولید و نظارت پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.