مقاله مروری بر شرایط بهینه نگهداری ارقام مختلف خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر شرایط بهینه نگهداری ارقام مختلف خرما دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر شرایط بهینه نگهداری ارقام مختلف خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر شرایط بهینه نگهداری ارقام مختلف خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر شرایط بهینه نگهداری ارقام مختلف خرما :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
از مهمترین مشکلاتی که در صنعت خرمای ایران وجود دارد نامطلوب بودن شرایط نگهداری و بسته بندی و در نتیجه تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی است که کیفیت و ماندگاری محصول را میکاهد. بنابراین، شرایط بسته بندی و انبارمانی بهینه جهت افزایش ماندگاری، حفظ کیفیت و در نهایت افزایش میزان صادرات محصول لازم است . در پژوهش های پیشین ، اثرات دماهای مختلف انبارمانی و نیز نوع بسته بندی (در شرایط خلأ یا اتمسفر تغییر یافته) بر افزایش ماندگاری محصول و حفظ کیفیت ارقامی نظیر دگلت نور، برحی، خلاص، سایر، کبکاب، پیارم و خنیزی مورد بررسی قرار گرفته است. به طور کلی، خرماهای نگهداری شده دردمای حدود ۴۰ درجه سانتی گراد دارای بیشینه درصد مواد جامد محلول (TSS)، کمترین مقدار رطوبت و رنگ پوست تیره تر بودند. آن هایی که در دمای ۳ تا ۴ درجه سانتی گراد انبارمانی شدند، بیشترین مقدار رطوبت و کمترین میزان اسید کل را داشتند . علاوه بر این، خرماهای نگهداری شده در دمای ۱۸ – تا ۲۰ – درجه سانتی گراد کمترین درصد مواد جامد محلول را داشتند. با بسته بندی در فشار اتمسفر، نسبت به بسته بندی در شرایط خلأ، درصد مواد جامد محلول کمتر و میزان اسید کل بیش تر بود . کمترین میزان اسید مربوط به خرماهای بسته بندی شده تحت خلأ و نگهداری شده در دماهای ۳ الی ۴ و ۱۸ – الی ۲۰ – درجه سانتی گراد بود. خرماهای بسته بندی شده تحت خلأ و نگهداری شده در دمای ۱۸ – تا ۲۰ – درجه سانتی گراد و آن هایی که تحت فشار اتمسفر بسته بندی شده و در دمای حدود ۴۰ درجه سانتی گراد نگهداری شدند به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار pH را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.