مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه به دلیل وجود بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و; تمایل افراد به مصرف شکر کاهش و میزان علاقه آنها به جایگزین های طبیعی شکر افزایش چشمگیری داشته است. مطالعات مختلف نشان داده که می توان از عسل خرما به عنوان جایگزین شکر در انواع محصولات لبنی منجمد، کیک ها و نوشیدنی های کم کالری استفاده نمود. در پژوهش حاضر اثر جایگزینی شهد عسل خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در فرمولاسیون بستنی کم چرب فیبردار در سطوح .% ۵۰%، ۱۰۰% بر ویژگی های فیزیکی (ویسکوزیته، درصد افزایش حجم و درصد مقاومت به ذوب)بررسی شد و امکان تولید بستنی کم چرب خرمایی به عنوان محصولی جدید مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش درصد سطوح جایگزینی، درصد افزایش حجم وویسکوزیته افزایش و درصد مقاومت به ذوب بستنی کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.