مقاله ارتقای کیفیت هوا در شهرها از طریق برنامه ریزی کاربری زمین؛ بررسی تجربه شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتقای کیفیت هوا در شهرها از طریق برنامه ریزی کاربری زمین؛ بررسی تجربه شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتقای کیفیت هوا در شهرها از طریق برنامه ریزی کاربری زمین؛ بررسی تجربه شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقای کیفیت هوا در شهرها از طریق برنامه ریزی کاربری زمین؛ بررسی تجربه شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتقای کیفیت هوا در شهرها از طریق برنامه ریزی کاربری زمین؛ بررسی تجربه شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در سالهای اخیر بیشترین میزان انتشار کربن و سایر آلاینده های هوا، در شهرها اتفاق می افتند. الگوهای کاربری زمین و نمودهای کالبدی آن تحت عنوان شکل شهری، به عنوان برونداد اصلی مطالعات برنامه ریزی شهری، با تاثیرگذاری بر نوع حرکت و میزان سفر بین فعالیت های مکان یافته حاصل از آن الگوها، به طور مستقیم بر میزان آلودگی هوا و مصرف انرژی اثرگذارند. الگوهای کاربری زمین می توانند با دور یا نزدیک کردن محل کار، محل زندگی و اوقات فراغت از یکدیگر توسط مقررات منطقه بندی تک کارکردی یا چندکارکردی، میزان استفاده از وسایل نقلیه شخصی و همچنین آلودگی هوا را شدت بخشند. در این راستا، ۵ شاخصه اصلی الگوهای کاربری زمین و شکل شهری که کیفیت هوا را تحت تاثیر قرار می دهند شامل: افزایش تراکم، ترکیب کاربری های مختلف و سازگار، دسترسی به حملونقل عمومی، افزایش کیفیت طراحی شهری و مطلوبیت محیطقابل پیاده روی و توسعه خوشه ای فعالیت هاست. همچنین، برخی از راهبردهای برنامه ریزی کاربری زمین که ۵ اصل مذکور را در برمی گیرد، شامل توسعه حمل ونقل-محور، توسعه می انافزا، باز-توسعه زمینه ای متروک و آلوده، توسعه مختلط، توسعه پیاده-محور، توسعه نو-سنتی، توسعه مراکز فعالیت متمرکز، تقویت مراکز شهری و تعادل نواحی بهعنوان محل کار و زندگی است. در این مقاله سعی بر آنست تا با رویکردی توصیفی- تحلیلی و با استفاده از روش اسنادی، و با معرفی تجربه شهر چاتانوگا در ایالت تنسی آمریکا، به تبیین راهکارهای اجرایی اصول پیشگفته جهت کاهش آلودگی هوا در شهرها از طریق تغییر نظام کاربری زمین پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.