مقاله کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از بسته بندی مواد غذایی جلوگیری از فساد باکتر یها و از دست رفتن مواد مغذی و،افزایش طول مدت نگهداری میباشد . بسته بندی یکی ار مهم ترین عوامل موثر در حفظ ماده غذایی است.امروزه فناوری نانو در عرصه های گوناگون خصوصا موادغذایی و به نوعی بسته بندی مورد توجه خاص تولیدکنندگان صنعت قرار گرفته و در این راستا سعی بر آن است که بسته بندی موادغذایی با قابلیت های ایمنی و نگهداری بیشتر وایجاد غذایی سالمتر بوده و برای دستیابی به آینده ای بهتر در این زمینه باید بر روی بسته بندی های هوشمند،فعال،نانوکامپوزیتهای پلیمری بیشتر کار شود.نانو ذرات به اندازه میکرو بوده و در نانوکامپوزیتها سطح ویژه بالا موجب بهبود برهم کنش بین پلیمر و نانوذرات و ایجاد ویژگی های مطلوب میشود.در این مقاله به بررسی انواع نانوکامپوزیت های مورد استفاده در صنایع غذایی از جمله نانوذرات رس،نانونقره و;پرداخته شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.