مقاله گیاه استویا و کاربزد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گیاه استویا و کاربزد آن در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیاه استویا و کاربزد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیاه استویا و کاربزد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیاه استویا و کاربزد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه با تغییر فرهنگ زندگی و کم شدن تحرک بدنی افراد و بروز مشکلاتی نظیر چاقی، فشارخون و ;. از یک طرف و شیوع بیماری هایی از قبیل دیابت از طرف دیگر، مشکل استفاده از ساکارز و مشتقات آن نظیر آن نظیر گلوکز در تولید محصولات غذایی برای اقشار فوق الذکر روزبه روز مشهودتر گشته و لزوم توجه به حل این مشکل جدی تر شده است به همین دلیل در صنعت غذا عی رغم نقش ممی که ساکارز دارد، تلاش های متعددی جهت کاهش میزان ساکارز و جایگزینی آن با شیرن کننده های کم کالری یا فاقد کالری درحال انجام می باشد. بنابراین تقاضا برای غذاهای با میزان کالری کم در بازار در طی سال های اخیر روند رو به افزایشی را طی کرده است. استویا شیرین کننده ای ۱۰۰% طبیعی است که در بیشتر کشورها مورد توجه جدی قرار گرفته است. برگ های این گیاه حاوی دی ترپن گلیکوزیدهای شیرینی است که میزان شرینی آن تا ۳۰۰ برابر شکر تخمین زده شده است. با توجه به ایمنی بالای این شیرینی کننده و فاقد کالری بودن اینگیاه توصیه می شود که گیاه استویا در تولید محصولات و فرآورده های غذایی کم کالری استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.