مقاله ارتقاء شاخص راحتی بافت با توجه به طراحی بلوک های شهری بر اساس بهره مندی حداکثری از انرژی خورشیدی غیرفعال (مطالعه موردی: سایت مسکونی لتمان کن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتقاء شاخص راحتی بافت با توجه به طراحی بلوک های شهری بر اساس بهره مندی حداکثری از انرژی خورشیدی غیرفعال (مطالعه موردی: سایت مسکونی لتمان کن) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتقاء شاخص راحتی بافت با توجه به طراحی بلوک های شهری بر اساس بهره مندی حداکثری از انرژی خورشیدی غیرفعال (مطالعه موردی: سایت مسکونی لتمان کن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقاء شاخص راحتی بافت با توجه به طراحی بلوک های شهری بر اساس بهره مندی حداکثری از انرژی خورشیدی غیرفعال (مطالعه موردی: سایت مسکونی لتمان کن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتقاء شاخص راحتی بافت با توجه به طراحی بلوک های شهری بر اساس بهره مندی حداکثری از انرژی خورشیدی غیرفعال (مطالعه موردی: سایت مسکونی لتمان کن) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بهره گیری از انرژی خورشیدی جهت دستیابی به آسایش حرارتی و صرفه جویی در مصرف انرژی بسیار حائزاهمیت است. به این منظور، توجه به افزایش قراگیری ساختمان ها در معرض تابش آفتاب در زمستان و حداکثر بهره گیری از آن الزامی است. با توجه به افزایش ساخت و سازهای شهری با تعداد طبقات بالا، ارائه قوانینی به معماران و برنامه ریزان شهری به جهت بهره مندی حداکثری بلوک های ساختمانی از انرژی خورشیدی ضروری به نظر می رسد. تحقیقات صورت گرفته در این زمینه حاکی از آن است که فرم عمومی ساختمان کارامد از لحاظ انرژی از برش پروفایل های خورشیدی در یک بلوک معمولی پیروی می کند. معماران و برنامه ریزان شهری باید عوامل مؤثر در این رابطه را شناخته و در طراحی های خود آنها را به کار ببرند. هدف از این پژوهش شناسایی عوامل مؤثر در بهره گیری حداکثری بلوک های شهری از انرژی خورشیدی غیرفعال می باشد. با توجه به افزایش تراکم شهری، موضوع فواصل بین بلوک ها اهمیت زیادی می یابد که باید بر اساس ارتفاع بلوک های مجاور و مشخصات خورشیدی تعیین گردد. در این پژوهش پس از معرفی چند راهکار، به محاسبه این نسبت در سه شهر تهران، تبریز و یزد در سه ماه سرد سال- آبان، دی، اسفند- و در سه ساعت از روز پرداخته می شود. در ادامه با بررسی یک شهرک مسکونی در تهران، مقدار سایه اندازی و انرژی خورشیدی از دست رفته در اثر رعایت نکردن فاصله مناسب، محاسبه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.