مقاله مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی بسته بندی فعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی بسته بندی فعال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی بسته بندی فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی بسته بندی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی بسته بندی فعال :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
سیستم های ضد میکروبی موجود در صنعت غذا امروز فقط مختص به عوامل محیطی نیست، بلکه جلوگیری کردن و به تاخیر انداختن رشد میکروارگانیسم ها و درواقع افزایش مدت ماندگاری محصول های غذایی یکی دیگر از اهداف ایمنی غذا می باشد. سیستم های بسته بندی مواد غذایی مرسوم بر پایه جلوگیری و حفاظت ازغذا در برابر خطرات محیطی می باشد. به عبارت دیگر سیستم های بسته بندی مواد غذایی حال حاضر به سیستم هایی اطلاق می گردد که با فراهم کردن موانع فعال داخلی ازورود مواد خارجی به درون ماده غذایی جلوگیری می کند. معمول ترین سیستم های امروزی سیستم هایی است که عامل ضد میکروبی را به روی سطح غذا درجایی که احتمال رشد میکروبی بالا ست آزاد کرده و باعث جلوگیری و به تاخیر انداختن رشد میکروبی و فساد غذایی می شود. ساختارهای ضد میکروبی نانو به واسطه بالا بودن نسبت سطح به حجم در ساختار خود به عنوان ساختارهای مناسب ضد میکروبی برروی سلول های میکروبی شناخته می شوند. هدف از این مطالعه مروری اشاره ای خلاصه وار به پژوهش های صورت گرفته در زمینه استفاده از ساختارهای نانو با عامل های ضد میکروبی به ویژه در بسته بندی مواد غذا است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.