مقاله مطالعه مقایسه ایی برخی خواص شیمیایی سوسیس فرآوری شده از ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) با مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مقایسه ایی برخی خواص شیمیایی سوسیس فرآوری شده از ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) با مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مقایسه ایی برخی خواص شیمیایی سوسیس فرآوری شده از ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) با مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مقایسه ایی برخی خواص شیمیایی سوسیس فرآوری شده از ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) با مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مقایسه ایی برخی خواص شیمیایی سوسیس فرآوری شده از ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) با مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه با هدف مقایسه اثرات پراکسید، مواد ازته فرار، pH درسوسیس تهیه شده از ماهی گرم آبی کم مصرف فیتوفاگ با سوسیس مرغ وتعیین زمان ماندگاری و بازار پسندی به مدت ۳۰ روز در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد انجام شد. در این بررسی ۳۰ Kg ماهی زنده تهیه شد، بعد از پوست گیری، سر و دم زنی و استخوان گیری در آب نمک ۳% شسته ، چرخ شده، با مواد اولیه ترکیب گشته و سوسیس فرآوری شده برای آزمون های پراکسید ،) و مواد ازته فرار ( پیرسن، ۱۹۷۱)، PH (AOAC, 5002 در روزهای ۱، ۶، ۱۲، ۱۸، ۲۴، ۳۰ آماده شد. نتایج آزمون ها نشان داد که در فیتوفاگ و مرغ به ترتیب میزان پراکسید از روز اول تا روز ۱۸ سیر صعودی (۰/۷۰۷ _+ ۸/۵۰۰ – ۰/۷۰۷ +- ۱۲/۵۰۰ Kg / و O2 Meq (1/414 _+ و ۱۱/۰۰۰- ۰/۷۰۷ _= ۱۳/۵۰۰ Kg / و بعد سیرونزولی (۰/۷۰۷ _= ۹/۵۰۰ MeqO2/Kg ) و ( ۰/۰۰۰_+ ۱۲/۰۰۰ Meq O2 /Kg (یافت و مواد ازته فرار روز اول تا سی ام سیر صعودی (۰/۰۰۰_+ ۱۶/۸۰۰ – ۰/۹۸۹ _+ ۲۱/۷۰۰ ۱۰۰gr mgN( ) و ( ۰/۹۸۹_+ ۱۳/۳۰۰ – ۲/۱۲۱ _+ ۱۹/۷۰۰ داشت PH روز اول تا روز ۳۰ (۰/۰۰۷_+ ۶/۴۱۵ – ۰/۰۱۴ +_ ۶/۶۶۰) سیر صعود ی و در مرغ تا روز ۱۸ سیر نزولی (۰/۰۰۷_+۶/۳۹۵-۰/۰۰۷_+ ۶/۳۵۵) و در روز ۲۴ (۰/۰۱۴_+ ۶/۳۷۰) صعود و مجددا نزول یافت (۰/۰۰۷_+ ۶/۳۲۵ ) که تغییرات آن هانسبت به زمان معنی داربود (۰/۰۵>P) تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که نگهداری سوسیس فیتوفاگ و مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ روز دارای مدت ماندگاری و بازار پسندی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.