مقاله بررسی موانع ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستاناز دیدگاه کارکنان زن و مرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
42 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی موانع ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستاناز دیدگاه کارکنان زن و مرد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی موانع ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستاناز دیدگاه کارکنان زن و مرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی موانع ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستاناز دیدگاه کارکنان زن و مرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی موانع ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستاناز دیدگاه کارکنان زن و مرد :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی موانع ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستان از دیددااهکارکنان زن و مرد بود . جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه فرهنگیان با مدرک کاردانی به بالا )دبیران و کادر ادارای آمدوزش۱۲۶۱ به خدمت اشتغال داشته اند. حجم نمونده از میدان – و پرورش( مناطق مختلف استان خوزستان که در سال تحصیلی ۶۶کلیه اعضای جامعه یاد شده به روش تصادفی خوشه ای ، تعداد ۲۹۹ نفر از کارکنان با مدرک تحصیلی کاردانی بده بدالا شداملکادر آموزشی و اداری انتخاب شدند که به دلیل نداص بدودن یدا عددم تکمیدل برخدی پرسشدنامه عملیدار آمداری روی ۳۶۶پرسشنامه صورر ارفته است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و ازنظر روش پیمایشی و همبستگی مد ی باشدد . بدرا ی تعیدینپایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفای کرونباخ )پرسشنامه محقق ساخته ارزیابی موانع ارتقداء شدغلی زندان بده سدطوح مددیریت۹/۶۶ ( و برای تعیین روایی پرسشنامه ، از روایی محتوایی استفاده شده است . داده هدا بدا اسدتفاده از ندرم افد ار SPSS مدورد: ۹/ تج یه و تحلیل صرار ارفتند که تمامی فرضیار در سطح معنی دار ۹۱ a مورد تأیید صرار ارفتند ودر مجمدو ایدن نتیجدهحاصل شد که بین موانع فردی ، سازمانی و فرهنگی با ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت رابطه وجود دارد . ضمناً فرهنگیدانزن نسبت به فرهنگیان مرد ارزیابی بالاتری از تأثیر موانع سازمانی در ارتقاء شغلی زنان به سطوح مدیریت داشتند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.