مقاله مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نظر به عملکردهای مثبتی که برای پروبیوتی کها بیان می شود برخی نواقص ژنتیکی کارایی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد برای رفع این نواقص و همچنین افزایش بقای آنها می توان تکنیک های ژنتیکی آزمایشگاهی را بکار برد. علمی که به مطالعه بقای ارگانیسم ها می پردازد پاتوبیوتکنولوژی نام دارد. نظر به اینکه غذا صرف نظر از هر گونه مداخله باید برای مصرف کننده کاملا ایمن باشد مطالعات ژنتیکی پروبیوتیک ها و مصارف غذایی آنها با مشکلاتی رو به رو است. بنابراین، هدف از مطالعه حاضر پرداختن به جنبه های مختلف اصلاحات ژنتیکی ارگانیسم های مفید غذایی است. در مطالعه حاضر مقالات از سال ۱۹۷۳ به بعد مطالعه شده و مقالاتی که بیشترین ارتباط را با موضوع پژوهش داشتند انتخاب شدند. منابع الکترونیک علمینظیر Google Scholar در این زمینه بررسی شده و از کلید واژه های پروبیوتیک، اصلاح ژنتیکی، اثرات سلامت بخش، کلونینگ استفاده شد. در تجزیه و تحلیل داده ها پس از برقراری ارتباط منطقی بین مطالب جمع آوری شده و موضوع پژوهش، یک محتوای منسجم و نتیجه منطقی گردآوری شد. در برخی موارد به منظور افزایش بقای می شود از روش های اصلاح ژنتیکی استفاده شود که مطالعاتی چند در ارتباط با کاربرد این تکنیک در پروبیوتیک ها نیز ارائه شده است. اما به دلیل نقش سلامت بخش عمده ای که از این ارگانیسم ها انتظار می رود سازمان های قانون گذار اعمال تغییرات ژنتیکی در آنها را منع کرده اند که علت عمده آن کاهش احتمالی اثرات مثبت ارگانیسم ها و/یا ظهور علائم ناخواسته ناشی ازآنها پس از اصلاحات ژنتیکی است. بنابراین توصیه می شود از روش های دیگر نظیر ریزپوشنه سازی برای افزایش بقا و عملکردسلول های زنده پیشنهاد پروبیوتیک ها استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.