مقاله ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی؛ تاریخچه، مکانیسم عمل؛ هدف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی؛ تاریخچه، مکانیسم عمل؛ هدف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی؛ تاریخچه، مکانیسم عمل؛ هدف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی؛ تاریخچه، مکانیسم عمل؛ هدف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی؛ تاریخچه، مکانیسم عمل؛ هدف :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ادویه جات ها شامل روغن های ضروری (EO) در دامنه ی %۱ .۰ – ۰۰۵ هستند که اثرات ضد پاتوژنی گسترده ای از قبیل سالمونلا تیفی موریوم، اشرشیاکلی O/S7:H7 لیستریا مونوستوژنس، با سیلوس سرئوس و استافیلوکوس ارئوس در سیستم های غذایی است. کاربرد این ادویه ها وروغن ها با در نظر داشتن اثرات ضد میکروبی آنها قابل رقابت با افزودنی های مصنوعی است چرا که این افزودنی های سنتزی معایبی چون گران قیمت بودن، بوی تند دارند و در آخر اطلاعات کمی در زمینه ی سلامت آنها وجود دارد، این مقاله سعی دارد مروری بر کاربردهای روغن های ضدمیکروبی طبیعی در صنعت غذا و نحوه استخراج و بکارگیری آنها را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.