مقاله تعیین ارزش غذایی (رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی) در بافت عضله ماهی کوتر Sphyraena SP.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ارزش غذایی (رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی) در بافت عضله ماهی کوتر Sphyraena SP. دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی (رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی) در بافت عضله ماهی کوتر Sphyraena SP.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی (رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی) در بافت عضله ماهی کوتر Sphyraena SP.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی (رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی) در بافت عضله ماهی کوتر Sphyraena SP. :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این مطالعه در تابستان سال ۱۳۳۲ جهت تعیین ارزش غذایی بافت عضله ماهی کوتر با نام علمی Sphyraenaدر آب های بندر عباس (هرمزگان) صورت گرفت. هدف از انجام این کار تعیین میزان رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی در بافت عضله ماهی مذکور بود. برای انجام این مطالعه بافت عضله ۲۰ ماهی با طول میانگین ۴۵ سانتی متر طبق استانداردهای مربوطه مورد بررسی قرار گرفت(پروانه، ۱۳۸۵ ). نتایج مقادیر ۲/۶،۲۱،۷۲/۸ و ۱/۱ درصد را به ترتیب برای رطوبت، پروتئین،خاکستر و چربی و مقدار ۲۱/۳ میلی گرم در صد گرم را برای ازت فرار نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.