مقاله مقایسه جمعیت های مختلف رازیانه( Foeniculum vulgare Miller) ازلحاظ ترکیبات شیمیایی موجود در کالوس حاصل از کشت بافت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه جمعیت های مختلف رازیانه( Foeniculum vulgare Miller) ازلحاظ ترکیبات شیمیایی موجود در کالوس حاصل از کشت بافت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه جمعیت های مختلف رازیانه( Foeniculum vulgare Miller) ازلحاظ ترکیبات شیمیایی موجود در کالوس حاصل از کشت بافت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه جمعیت های مختلف رازیانه( Foeniculum vulgare Miller) ازلحاظ ترکیبات شیمیایی موجود در کالوس حاصل از کشت بافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه جمعیت های مختلف رازیانه( Foeniculum vulgare Miller) ازلحاظ ترکیبات شیمیایی موجود در کالوس حاصل از کشت بافت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
رازیانه ( Foeniculum vulgare Miller.) گیاهی علفی، معطر وپایا ازخانواده چتریان است دارای متابولیت های ثانویه با ارزشی است که در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد. این گیاه دارویی به صورت خوراکی در درمان نفخ، سوء هاضمه و اسپاسم عضلات و همچنین به عنوان افزایش دهنده شیر استفاده می شود و به صورت موضعی به عنوان ضد میکروب استفاده شده است. بذر گیاه رازیانه بعداز استریل، درون پتری دیشهای حاوی محیط MS بدون تنظیم کننده رشدو روی پل کاغذی کشت گردیده و دردمای ۲۴ درجه سانتی گراد با۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی قرارداده شد، بعد از گذشت ۱۵ روز که گیاه به ارتفاع حدود ۱۰ سانتی متر رسید میان گره اول (هیپوکوتیل) به عنوان ریزنمونه استفاده شدند. القای کالوس با کشت ریز نمونه ها در محیط MS با دو تیمار هورمونی Kinetin +2، ۴-D و NAA+BAP به صورت فاکتوریل برپایه طرح کاملا تصادفی بر روی شش جمعیت صورت گرفت وزن کالوس ها درهریک از تیمارهای بکاررفته اندازه گیری شد. به منظور شناسایی ترکیبات موجود در عصاره حاصل از کالوس از روش GC/MS استفاده شد که جمعیت لرستان با بیشترین مقدار لیمونن ونیز جمعیت خروسلری بیشترین مقدار آلفا پینن در محیط با تیمار هورمونی ۱mgl-1 2,4-D+1mgl-1 +MS Kin نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.