مقاله مدیریت بحران با تاکید برارزیابی توان اکولوژیکی و پایش سرزمینی درمحیط GIS مطالعه موردی : شهرستان کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت بحران با تاکید برارزیابی توان اکولوژیکی و پایش سرزمینی درمحیط GIS مطالعه موردی : شهرستان کرمانشاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت بحران با تاکید برارزیابی توان اکولوژیکی و پایش سرزمینی درمحیط GIS مطالعه موردی : شهرستان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت بحران با تاکید برارزیابی توان اکولوژیکی و پایش سرزمینی درمحیط GIS مطالعه موردی : شهرستان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت بحران با تاکید برارزیابی توان اکولوژیکی و پایش سرزمینی درمحیط GIS مطالعه موردی : شهرستان کرمانشاه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ارزیابی توان اکولوژیکی و سرزمینی بر پایه مدیریت جامع بحران به عنوان هسته اولیه برنامه ریزی مطالعات زیست محیطی و مدیریت بحران در بخش محیط زیست که در برگیرنده پیشگیری و راه کارهای فنی در مدیریت بحران و برنامه ریزی سر زمینی بشمار می رود. این تحقیق به منظور تهیه نقشه کاربری اراضی کشاورزی جنگلی– مرتعی بخش مرکزی استان کرمانشاه منطقه، شهرستان کرمانشاه با استفاده از سری تصاویر ماهواره ای IRS-P6 جهت استخراج و تولید لایه های اطلاعات و داده هابه صورت SHIPE FILE در بانک اطلاعات GIS تهیه شده است. نتایج بدست آمده بر پایه زون بندی نهایی از مجموع کل مساحت منطقه، شهرستان کرمانشاه حدود ۵۷۵۹۰۴ دارای توان اکولوژیکی اراضی درجه یک کشاورزی به صورت فاریاب حدود ۱۸۵۶۰ ، توان اکولوژیکی اراضی درجه II با وسعتی حدود ۳۹۵۵۵ ، توان اکولوژیکی اراضی کشاورزی درجه III با وسعت ۲۱۶۹۰، توان اکولوژیکی اراضی بایر با درجه V و VI با وسعت ۲۱۸۸۷۵ را برای توسعه بخش کشاورزی (قطب کشاورزی- باغداری) و مرتع داری نوین جهت برنامه ریزی آمایش سرزمینی شناسایی می گردد. مشاهده نقشه نهایی به همراه عملیلت میدانی نشان می دهد که ۶۸/۵ درصد اراضی منطقه تحت مطالعه با توان اکولوژیکی کشاورزی در طبقات I, II, III, VI, V, IV در شیبهای مناسب (شیب صفرالی ۵ درجه) و خاک های با درجه حاصلخیزی بافت لومی- رسی با فرسایش کم قرار دارند. همچنین بقیه اراضی کشاورزی منطقه در مشخصه شیب نامناسب(شکل ۳) با توان اکولوژیکی III. VI. V. IV با تراکم پوشش گیاهی بین ۷۴%- ۶۷% قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.