مقاله تولید بستنی های کم کالری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید بستنی های کم کالری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید بستنی های کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید بستنی های کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید بستنی های کم کالری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
درطی چنددهه ی گذشته تلاش هایی درجهت کاهش چربی وقند و کاهش کالری موادغذایی صورت گرفته است .در این میان بستنی به عنوان پرمصرف ترین فرآورده های لبنی که دارای میزان زیادی قند وچربی نیز میباشد به دلیل بالا بودن میزان مصرف سراسری آن مورد توجه فراوانی قرارگرفته است. به طور کلی هر ۱۰۰ گرم بستنی با فرمولاسیون استاندارد (۱۲-۱۰ درصد چربی ) دارای ۲۰۰کالری انرژی است (۱۲) .بستنی هایی که میزان چربی آن ها ۲۵ درصد کم تر از بستنی استاندارد باشد کم کالری نامیده می شوند (۲۹ وچگینی،مارشال وآربوکل) از جمله بستنی های کم کالری بستنی های کم چرب (low fat) می باشند که بنابر تعریف در ان ها کم تراز ۵درصد وزنی، چربی (۵-۳ درصد چربی ) وجود داردرا کم چرب گویند .گاهی این نوع بستنی به عنوان دسرلبنی منجمد با چربی پایین نیز نامیده می شود ( اشر، ۱۹۹۳) بستنی هایی که سبک (light) (نامیده می شوند دارای ۸-۶ درصد چربی ، بستنی های با چربی کاهش یافته ۹-۷ درصد چربی و بستنی های نیم چرب حاوی ۵-۶ درصد چربی می باشند.بستنی های تجاری معمولی دارای بیش از ۵درصد چربی در فرمولاسیون خود می باشند.در این نوع از فرمولاسیون بستنی های کم کالری ازجایگزین های چربی : تولید اینولین و اینولوالیگوساکارید و جایگزین های قند :کاربرد قند طبیعی خرما اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.