مقاله روشهای کاهش تشکیل آکریل آمید درسیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای کاهش تشکیل آکریل آمید درسیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای کاهش تشکیل آکریل آمید درسیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای کاهش تشکیل آکریل آمید درسیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای کاهش تشکیل آکریل آمید درسیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آکریل آمید احتمالا یک ترکیب سرطان زا و مختل کننده سیستم عصبی در انسان می باشد که حین فرایند غذاهای غنی از کربوهیدرات در دماهای بالا، در غلظ های نسبتا زیاد تشکیل می شود واکنش های نوع مایلارد بین کربوهیدرات و آسپاراژین مسیر واکنش اصلی برای تشکیل آکریل آمید را در بر می گیرند، اگر چه نقش دیگر ترکیبات کربونیل نیز برای تشکیل آن خاک و ; درصنعت می باشد که انواع مختلف عوارض جانبی را در انسان ها و حیوانات بروز می دهد. تعدادی از تست های ژنوتوکسی آکریل آمید از قبیل : انحرافات کروموزومی ، ریز هسته ای ، مبادلات کروماتید های خواهر، پلی پلوئیدی ، آنیوپلوئیدی و دیگر اختلالا ت میتوزی در سلول های پستانداران ، مثبت می باشد. آکریل آمید ترکیبات افزایشی DNA، جهش های ژنی و اختلالات کروموزومی را ایجاد کرده و توسط آژانس بین المللی تحقیق روی سرطان WHO، جز گروه a2 ، گروه ۲ سرطانزا و توسط اتحادیه اروپا جز گروه ۲ جهش زا طبقه بندی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.