مقاله شناسایی ژن های انتروتوکسین Aو B در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیرخام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ژن های انتروتوکسین Aو B در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیرخام دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ژن های انتروتوکسین Aو B در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیرخام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ژن های انتروتوکسین Aو B در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیرخام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ژن های انتروتوکسین Aو B در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیرخام :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
استافیلوکوکوس اورئوس یکی از مهم ترین عوامل ایجاد کننده مسمومیت غذایی در سرتاسر دنیا می باشد که عامل اصلی آن انتروتوکسین های باکتری می باشد. این مطالعه باهدف بررسی حضور ژن های انتروتوکسین A و B در استافیلوکوکوس اورئوس های جداشده از شیرخام انجام شد. ابتدا۱۲۳ شیر از گاوداری های شهر قم جمع آوری وسپس در محیط های میکروبی مناسب کشت و استافیلوکوکوس اورئوس از شیرهای آلوده جداسازی و شناسایی گردید. DNA ژنومیک سویه های جداشده تخلیص و حضور ژن های A و B با روش PCR مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ۲۶ نمونه شیر(۲۱/۱%) آلوده به استافیلوکوکوس اورئوس بودند. در نمونه های استافیلوکوکوس اورئوس جداشده، ۳۰/۷% سویه ها واجد ژن انتروتوکسین A و ۲۶/۹% سویه ها واجد انتروتوکسین B و ۷/۶% سویه ها واجد هردو ژن بودند. با توجه به حضور استافیلوکوک های انتروتوکسیژنیک در شیرخام به عنوان خطر بالقوه برای سلامتی مصرف کننده، کنترل منابع آلودگی باید به عنوان بخشی از استاندارد های کنترل کیفی شیرقرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.