مقاله سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تخمیر به وسیله میکروارگانیسم ها یکی از قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذایی به وسیله انسان است. سوسیس های تخمیری صنعتی اغلب کیفیت بالاتری در مقایسه با تخمیرهای کنترل شده دارند که البته این کیفیت بالاتر تا اندازه ای به مواد خام و ویژگیهای تکنولوژی مورد استفاده و همچنین فلور میکروبی مورد استفاده بستگی دارد. استفاده از استار تر کالچرهای نسل سوم موسوم به استارتر کالچرهای functional درایمنی میکروبی ، ایجاد خواص ارگانولپتیک ، تغذیه و سلامت نقش مهمی ایفا می کند . ترکیب اصلی تشکیل دهنده سوسیس تخمیری گوشت می باشد. که به همراه سایر مواد اولیه از جمله افزودنیها و کشت آغازگر مخلوط می شود. مهمترین میکروارگانیسم های تشکیل دهنده گوشت لاکیتک اسید باکتریا می باشد. مخمرها و کپک ها نیز در تخمیر شرکت می کنند اما عملکردشان کمتر شناخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.