مقاله شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان توسط واکنش زنجیره پلی مراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان توسط واکنش زنجیره پلی مراز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان توسط واکنش زنجیره پلی مراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان توسط واکنش زنجیره پلی مراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان توسط واکنش زنجیره پلی مراز :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
سندرم لیستریوز می تواند توسط باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در انسان ایجاد شود. این باکتری که در همه جای طبیعت یافت می شود یکی از عوامل مهم پاتوژن در غذا برای انسان و دام قلمداد می شود. این مطالعه که به دلیل شیوع بالای این باکتری در محصولات لبنی، با هدف شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان به روش PCRانجام شد، در ابتدا با جمع آوری ۲۰۰ نمونه شیر و سپس انتقال نمونه ها به آزمایشگاه، پس از کشت در محیط آبگوشت غنی کننده و استخراج DNA مورد آزمایش PCR % قرار گرفتند که پس از بررسی نمونه ها در ژل آگارز، ۹% شیرهای خام و ۲% شیرهای پاستوریزه از لحاظ حضور باکتری لیستریا مونوسیتوژنز مثبت ثبت شدند. به دلیل دوام لیستریا مونوسیتوژنز در حرارت پاستوریزاسیون، استفاده از روش HTST در نابودی این باکتری موثر ارزیابی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.