مقاله غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با ترکیبات فیبری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با ترکیبات فیبری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با ترکیبات فیبری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با ترکیبات فیبری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با ترکیبات فیبری :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از این مقاله بررسی اثر فیبرها بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی ، رئولوژیکی ماستهای غنی شده با این فیبرها می باشد . در ابتدا ، تحقیقاتی برروی انواع فیبرها از جمله اینولین ، گندم ، بامبو ، پکتین و همی سلولزهای زنجیره کوتاه انجام شده و نیز نحوه پروسس ماستهای غنی شده حاویفیبر مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد افزودن اینولین به ماست به عنوان جایگزینی برای کاهش چربی در بهینه سازی ماست از نظر احساس خامه ای بودن ، دهان پرکنی ، عطر و طعم ، قوام ،ویسکوزیته و تنش برشی خیلی مناسب می باشد .نتایج تجزیه و تحلیل آماری داده ها نشان داد که با افزودن مقدار فیبر اینولین ویسکوزیته و تنش برشی در ماست افزایش یافته و درصد اسیدیته و PH تغییری نکرد . در طول نگهداری نمونه های ماست نیز سینرزیس به طور معنی داری کاهش پیداکرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.