مقاله فناوری نانو و کاربرد آن در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فناوری نانو و کاربرد آن در صنعت غذا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فناوری نانو و کاربرد آن در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوری نانو و کاربرد آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فناوری نانو و کاربرد آن در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از مهمترین بخ شهای صنعت تمام کشور که با امنیت غذایی در ارتباط است صنایع غذایی میباشد. با کمبود منابع غذایی و افزایش جمعیت، توسعه این بخش در صنعت ضروری به نظر میرسد. استفاده از فناوریهای نوین در این بخش رویکردی جدید است که میتواند مورد توجه قرار گیرد ( ۲) مواد نانوساختار دارای قابلیت استفاده از کاربردهای مختلف میباشند در بخشهای گوناگون صنایع غذایی، ازجمله نانو حسگرها و مواد بست هبندی جدید با بهبود خواص مکانیکی و نیز خصوصیت های عدم نفوذپذیری و سیستم انتقال مواد مغذی کارآمد را مورد هدف قراردادند. همچنین از آنجایی که در استفاده از این فناوری بیشتر بر جنبه های مثبت آن تاکید شده است، تصمیم گرفتیم ضمن بررسی نقاط قوت، جنبه های منفی و آثارنامطلوب نانوذرات مورد استفاده در صنعت غذا را برای سلامتی انسان مورد نظر بیشتری قرار دهیم با توجه به پیشرفت های گسترده فناوری نانو که در زمینه های مختلف مانند کشاورزی، پزشکی، صنعت و غیره صورت گرفته است ما بر آن شدیم تا کاربرد این علم جدید و پرشتاب را در صنایع غذایی بررسی نماییم همچنین ازآنجاکه در استفاده از این فناوری بیشتر بر جنبه های مثبت آن تأکید شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.