مقاله کاربرد پروبیوتیک و پری بیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پروبیوتیک و پری بیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پروبیوتیک و پری بیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پروبیوتیک و پری بیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پروبیوتیک و پری بیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
پروبیوتیکها ، شامل انواعی از باکتریهای اسید لاکتیک و غیر اسید لاکتیک و نیز مخرمها هستند که در این میان گونه های جنس لاکتوباسیلوس و بیفیدو باکتریوم بیشتر مورد توجه قرار دارند. پروبیوتیکهابا خواص آنتاگونیسم خود، پاتوژن ها را مهار می کنند و به طور مستقیم یا غیر مستقیم موجب تحریک ایمنی میزبان میشوند. اهمیت روز افزون پروبیوتیک ها سبب طراحی و تولید انواع بسیار گوناگون فرآورده های آن و انتشار بی شمار مقالات علمی در ای زمینه شده است. با توجه به اینکه شیر وفرآورده های آن درتمام مراحل زندگی انسان نقش بزرگی در تغذیه و سلامت او دارد و همچنین بنابر گزارش های علمی، تولید جهانی پنیر در سال ۱۹۷۴ بالغ بر شش میلیون تن بوده است، در ای مطالعه سعی شده است پنیر را به عنوان خاستگاه باکتریهای پروبوتیک مورد بررسی قرار دهیم . تاکنون، پژوهش های فراوان در ارتباط با طراحی و تولید انواع پنیر پروبیوتیک صورت گرفته است گوناگونی بی مانند پینر درجهان دامنه گسترده ای از پژوهشگری در این زمینه را امکان پذیر ساخته است. بیشترین ریز زنده های پروبوتیک مورد استفاده پنیرهای پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم ها وسپس ل. اسیدوفیلوس (به ویژه ) ول . پاراکازیی می باشد. دلایل بالا بودن قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در انواع پنیر را می توان به ph نسبتا بالا ، درصد چربی و پروتئین نسبتا بالا و ساختار جامه شبکه ای و فشرده خلاصه کرد. در این تحقیق قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در پنیر پروبیوتیک و نتیجه بررسی شرکت DSM که ادعا کرده است که همه باکتری های پروبیوتیک در پنیر پروبیوتیک پایداری نسبتا بسیارخوبی تا انتهای مدت زمان ماندگاری محصول داشته است و همچنین نمونه ای از فلود یا گرام کلی خط تولید پنیر پروبیوتیک را به اختصار آورده ام.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.