مقاله کاربرد تکنولوژی حرارت دهی اهمیک در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنولوژی حرارت دهی اهمیک در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنولوژی حرارت دهی اهمیک در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنولوژی حرارت دهی اهمیک در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنولوژی حرارت دهی اهمیک در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از مهمترین بخشهای صنعت تمام کشورها که با امنیت مواد غذایی در ارتباط است، صنایع غذایی می باشد و با افزایش جمعیت، توسعه این بخش از صنعت ضروری به نظر می رسد. استفاده از فناوری های نوین در این بخش رویکرد جدیدی است که می تواند مورد توجه قرار بگیرد.فناوری حرارت دهی اهمیک به عنوان یک تکنولوژی نوین، جایگزین قدرتمندی برای تکنیک های حرارت دهی در عرصه علوم غذایی می باشد حرارت دهی با مقاومت الکتریکی که حرارت دهی رسانایی هم گفته می شود، این امکان را به متخصصان می دهد که ذرات و سیالات را با سرعت یکسان حرارت دهند و اجازه می دهد که یک مخلوط با مواد جامد بالا به سرعت حرارت ببیند. تحقیق و توسعه این روش بیشتر در زمینه سلامت و حفظ ارزش تغذیه ای و کیفیت ارگانولپتیکی مواد غذایی می باشد.در این مقاله ساختار این روش به همراه مزایا و کاربردهای گوناگون آن به اختصار مورد بحث قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.