مقاله بررسی مقایسه استفاده از رنگهای مصنوعی در زولبیا بامیه سطح استان کرمانشاه درماه مبارک رمضان سال ۱۹ و۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه استفاده از رنگهای مصنوعی در زولبیا بامیه سطح استان کرمانشاه درماه مبارک رمضان سال ۱۹ و۹۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه استفاده از رنگهای مصنوعی در زولبیا بامیه سطح استان کرمانشاه درماه مبارک رمضان سال ۱۹ و۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه استفاده از رنگهای مصنوعی در زولبیا بامیه سطح استان کرمانشاه درماه مبارک رمضان سال ۱۹ و۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه استفاده از رنگهای مصنوعی در زولبیا بامیه سطح استان کرمانشاه درماه مبارک رمضان سال ۱۹ و۹۲ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
رنگها جز افزودنی های مواد غذایی محسوب شده که برای افزایش جذابیت به مواد غذایی افزوده می شوند رنگها می توانند عوارضی شبیه آسم , تضعیف سیستم ایمنی و یا حتی اثرات سرطان زایی داشته باشند. هدف ازاین مطالعه بررسی استفاده از رنگهای مصنوعی( از نوع مجاز و غیر مجاز ) در تهیه زولبیا و بامیه مصرفی در سال ۱۳۹۰ درماه مبارک رمضان و مقایسه آن باسال ۱۳۹۱ می باشد. در این مطالعه برای تشخیص رنگ های شیمیایی غیرمجاز به روش کروماتوگرافی TLC و HPLC انجام شد و نتایج نشان دهنده این بود که از ۲۰۱ نمونه زولبیا و بامیه سال ۱۳۹۰، ۱۱۳ نمونه (۵۶/۲۲ درصد ) و در سال ۱۳۹۱ از ۲۱۹ نمونه ، ۱۸۴ نمونه (۸۴درصد ) دارای رنگ مصنوعی (از نوع مجاز و غیر مجاز) بودند که مقایسه این دو سال نشان داد که افزایش ۲۷/۷۸ درصد ی در استفاده از رنگهای مصنوعی وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.