مقاله بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پراکسید اولین ترکیبی است که بعد از اکسیداسیون چربیها و روغنها به وجود آمده و میتواند زمینه ساز بیماریهای مختلفی از جمله تصلب شرائین، سرطان، پیری زودرس، التهاب آلرژیک، ایسکمی قلبی و مغزی، سندرم دیسترس تنفسی و اختلالات مختلف کبدی گردد . با توجه به مضرات پراکسید هیدروژن و همچنین مصرف بالای کنسرو ماهی بعنوان یک ماده غذایی پرمصرف نسبت به سایر کنسروجات تعیین سلا مت آن از لحاظ امنیت غذایی امری ضروری است. در این تحقیق سعی شد اندیس پراکسید در ماهی تون در روغن عرضه شده در فروشگاه های مواد غذایی شهر زا هدان در سال ۱۳۹۲ مورد برر سی قرار گیرد .دراین بررسی با استفاده از مرجع (Association of official analytical chemists) AOAC میزان پراکسید مو جود در ۵۰ نمو نه کن سرو ماهی تون در رو غن با برندهای مختلف خریداری شده از فروشگاههای موادغذایی شهر زاهدان اندازه گیری شد. با توجه به نتایج بدست آماده از این مطالعه مشخص شد عدد پراکسید کنسروهای ماهی تون در روغن عرضه شده در فروشگاههای مواذ غذایی زاهدان در گستره ۱-۰۱،۰ قرار می گیرند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.