مقاله بررسی میزان الودگی های میکروبی شیرینی های خامه ای توزیع شده در شهرستان کازرون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان الودگی های میکروبی شیرینی های خامه ای توزیع شده در شهرستان کازرون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان الودگی های میکروبی شیرینی های خامه ای توزیع شده در شهرستان کازرون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان الودگی های میکروبی شیرینی های خامه ای توزیع شده در شهرستان کازرون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان الودگی های میکروبی شیرینی های خامه ای توزیع شده در شهرستان کازرون :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش بررسی آلودگی میکروبی شیرینی های خامه ایی شهرستان کازرون است. تعداد ۱۳۰ نمونه شیرینی خامه ای بصور تصادفی تهیه و به ازمایشگاه منتقل شده و از نظر کپک ،اشیرشیا کلی، سالمونلا، انتروباکتریاسه ها مورد ازمایش قرارگرفت که درمجموع ۱۲۱ نمونه دارای آلودگی های مختلفی بودند و بصورت غیر قابل مصرف پذیرفته شدند. به انتروباکتریاسه ; آلودگی بالای این محصولات نشان دهنده شرای غیربهداشتی کارگاههای تولیدی وهمچنین عدم رعایت بهداشت در زمان تولید و نگه داری آنهاست و بیشترین آلودگی مربوط به مخمرها وانتروباکتریاسه ها مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.