مقاله بررسی نقش بکارگیری افزودنی های شیمیایی در آب بلانچینگ سیب زمینی ها بر کاهش میزان تولیدآکریلامید در چیپس سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش بکارگیری افزودنی های شیمیایی در آب بلانچینگ سیب زمینی ها بر کاهش میزان تولیدآکریلامید در چیپس سیب زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش بکارگیری افزودنی های شیمیایی در آب بلانچینگ سیب زمینی ها بر کاهش میزان تولیدآکریلامید در چیپس سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش بکارگیری افزودنی های شیمیایی در آب بلانچینگ سیب زمینی ها بر کاهش میزان تولیدآکریلامید در چیپس سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش بکارگیری افزودنی های شیمیایی در آب بلانچینگ سیب زمینی ها بر کاهش میزان تولیدآکریلامید در چیپس سیب زمینی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آکریلامید توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان به عنوانترکیب سرطانزای احتمالی برای انسان شناخته شده است. مطالعات و بررسیهای مستقل انجام شده توسط چندین گروه تحقیقاتی نشان داده است که در همه کشورها انواع چیپس سیب زمینی حاوی بالاترین میزان آکریلامید هستند و مسیر اصلی تشکیل این ترکیب واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی میلارد بین گروه آمین آزاد اسید آمینه آسپاژرین و عامل کربونیلی قندهای احیاء کننده مانند گلوکز و فروکتوز در شرایط حرارت دهی بالای ۱۲۰ درجه سانتی گراد می باشد. بنابراین ، هر عاملی که بر واکنش میلارد اثر بگذارد می تواند بر تشکیل آکریلامید نیز مؤثر باشد. با توجه به تحقیقات برخی محققین ، بکارگیری اسید های ارگانیک و محلول های نمکی در آب بلانچینگ ورقه های سیب زمینی به ترتیب از طریق کاهشpH و ایجاد وقفه در واکنش میلارد میتوانند تأثیر مثبتی بر کاهش میزان تولید آکریلامید در چیپس سیب زمینی داشته باشند. لذا با توجه به احتمال سرطان زا بودن آکریلامید و در عین حال توسعه روز افزون صنایع تولید چیپس سیب زمینی و مصرف بالای این محصولات در کشور بکارگیری این افزودنی های شیمیایی در غلظت های مناسب در آب بلانچینگ ورقه های سیب زمینی در جهت بهبود سلامت و ایمنی تولیدات چیپس سیب زمینی و در نتیجه مصرف کنندگان ، توصیه میگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.