مقاله معیارهای دستیابی به سرزندگی پایدار در فضاهای شهری (نمونه موردی: مقایسهی تطبیقی دو پارک در شهر آبادان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معیارهای دستیابی به سرزندگی پایدار در فضاهای شهری (نمونه موردی: مقایسهی تطبیقی دو پارک در شهر آبادان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معیارهای دستیابی به سرزندگی پایدار در فضاهای شهری (نمونه موردی: مقایسهی تطبیقی دو پارک در شهر آبادان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معیارهای دستیابی به سرزندگی پایدار در فضاهای شهری (نمونه موردی: مقایسهی تطبیقی دو پارک در شهر آبادان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معیارهای دستیابی به سرزندگی پایدار در فضاهای شهری (نمونه موردی: مقایسهی تطبیقی دو پارک در شهر آبادان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
توسعه پایدار شهری توسعه ای همه جانبه است، به همین دلیل مفهوم پایداری حول محورهای متعددی قابل بررسی است و همچنین یکی از چالش های اساسی در قن جدید کنترل نا امنی و برقراری امنیت با تاکید بر شاخص های کالبدی اجتماعی و زیست محیطی در شهرهاست. با توجه به اهمیت طراحی شهری پایدار در ادبیات شهرسازی، پرداختن به اصول و معیار های توسعه ی سر زندگی پایدار در فضا های عمومی بعنوان یکی از شاخص های توسعه پایدار، ضروری به نظر می رسد. در یک فضای شهری بعنوان یک پدیده ی انسان ساخت، امنیت بدلیل دخالت مکانیزم های روانشناختی موجب افزایش احساس تعلق شهروندان، ارتقاء سطح مشارکت و نهایتاً پایداری می گردد. امروزه فضاهای عمومی بدلیل رعایت نکردن شاخص های توسعه پایدار با مشکلات کالبدی، اقتصادی، اجتماعی زیادی از جمله کاهش همبستگی و احساس بی تفاوتی رو به رو می باشند. هدف از پژوهش حاضر، بررسی معیار های ارتقاء سرزندگی و علل نا پایداری فضا های عمومی و عوامل موثر بر آن است. این پژوهش، با بررسی و مقایسه ی نمونه های موردی (دو پارک در محله بریم شهر آبادان) به بررسی فرضیات پژوهش پرداخته شده است، در نتیجه مدل تحلیلی پژوهش که در بر گیرنده ی مدل کلی عوامل اثر گذار بر سرزندگی فضا های شهری می باشد تدوین گردیده، نتایج حاصل از مطالعات اسنادی و میدانی که با استفاده از روش های آماری مورد تحلیل قرار گرفته است، بعنوان پیشنهاداتی در راستای ارتقایسرزندگی فضای شهری با محوریت توسعه پایدار ارائه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.