مقاله بررسی میزان تلفات کمی برداشت گندم با کمباینJD955


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تلفات کمی برداشت گندم با کمباینJD955 دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تلفات کمی برداشت گندم با کمباینJD955  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تلفات کمی برداشت گندم با کمباینJD955،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تلفات کمی برداشت گندم با کمباینJD955 :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
گندم یکی از محصولات استراتژیک و مهمترین محصول زراعی تولیدی جهان وبخش کشاورزی ایران میباشد.افزیش تولید تنها با افزایش سطح زیر کشت و افزایش عملکرد در واحد سطح میسر میشود. بخش قابلتوجهی ازمحصول تولید شده حین برداشت به صورت تلفات ازدسترس خارج میشود. نرخ تغذیهی گندم و محتوای رطوبت محصول در هنگام برداشت از عوامل مهم در ایجاد تلفات حین برداشت با کمباین میباشد. دراین تحقیق تاثیر نرخ تغذیه و محتوای رطوبت محصول هنگام کار با کمباین جان دیر ۹۵۵ برتلفات کمی مورد بررسی قرار میگیرد. نتایج نشان داد با افزایش نرخ تغذیه میزان افت کمی به صورت معنادار افزایش پیدا می کند، به طوری که مقدار این افزایش۲/۸تا۳/۹ درصد بوده است. اثر افزایش رطوبت بر میزان افت کمی معنا دار بوده است، به طوری که مقادیر افت کمی با افزایش سطح رطوبت از ۶ تا ۱۴ درصد ۰/۹تا۲/۱درصد کاهش یافته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.