مقاله بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان قائمشهردر سال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان قائمشهردر سال ۱۳۹۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان قائمشهردر سال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان قائمشهردر سال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان قائمشهردر سال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اهمیت و ضرورت وجود شرایط بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رستوران ها این تحقیق با هدف بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرائی شهرستان قائمشهر در سال ۱۳۹۱ انجام شد. این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی است. کل رستوران ها و تالارهای پذیرائی شهرستان قائمشهر به صورت سرشماری مورد بررسی – قرار گرفته است. اطلاعات با استفاده از چک لیست فرم آئین نامه بهداشت محیط از طریق بازدید، مشاهده مستقیم و مصاحبه با مدیران جمع آوری شد. اطلاعات بدست آمده با استفاده از نرم افزار Excel 2007 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که تنها ۵۰درصد کارکنان رستوران های مورد بررسی دارای گواهینامه بهداشت و کارت معاینه پزشکی بوده اند. در ۸۵%مراکز آب مورد استفاده از شبکه لوله کشی شهری تامین شده و در ۹۰% مراکز سیستم دفع فاضلاب از نوع چاه جذبی بوده است. درصد پایین اخذ گواهینامه بهداشت عمومی و کارت معاینه پزشکی معتبر در این مطالعه حاکی از آن است که مدیران وکارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به بهداشت فردی کارکنان توجه کافی نمی کنند و پیگیری های لازم جهت آزمایشات و گذراندن کلاس ها را انجام نمی دهند. بنابراین لازم است که تعداد بازدیدهای کارشناسان بیشتر و منظم تر گردد و متصدیان نیزدر مورد ایمنی و بهداشت رستوران و آموزش های کارکنان توجه بیشتری نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.