مقاله بررسی ویژگی های مکانیکی و نفوپذپری به بخار آب فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی بیگ هد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های مکانیکی و نفوپذپری به بخار آب فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی بیگ هد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های مکانیکی و نفوپذپری به بخار آب فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی بیگ هد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های مکانیکی و نفوپذپری به بخار آب فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی بیگ هد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های مکانیکی و نفوپذپری به بخار آب فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی بیگ هد :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پوست ماهی یکی از ارزان ترین بیوپلیمرهای پروتئینی است که فیلم هایی با خواص و ظاهر مناسب تشکیل می دهد اما مشکل اصلی آن آبدوستی نسبتا بالا و خواص مکانیکی ضعیف آن درمقایسه با فیلم های سنتزی است. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگی های فیلم حاصله می باشد. بدین منظور ژلاتین از پوست ماهی کپور بیگ هد استخراج شد. ۳ گرم ژلاتین (براساس وزن خشک ) با ۱۰۰میلی لیتر آب مقطر و غلظت های مختلف گلیسرول و سوربیتول۰، ۱۰، ۱۵، ۲۵، ۳۰، ۳۵% (براساس وزن خشک ژلاتین ) به روش قالب گیری تهیه شد. تاثیر گلیسرول و سوربیتول برخواص مکانیکی ، نفوذ پذیری به بخار آب مورد بررسی قرار گرفت. با افزایش غلظت نرم کننده، درصد ازدیاد طول تا نقطه پارگی افزایش یافت. فیلم های حاوی مقادیر بالای سوربیتول، انعطاف پذیری کمتر واستحکام بیشتری داشتند. با افزایش غلظت گلیسرول به بیش از %۱۵ انعطاف پذیری لایه ها بهبود یافت اما د رمقابل باعث افزایش نفوذ پذیری نسبت به بخار آب آنها شد. کمترین مقدار عبور بخار آب مربوط به فیلم های ژلاتین پوست ماهی حاوی %۲۰ سوربیتول بود . بیشتری مقدار عبور بخار اب در فیلم های ژلاتین بدون نرم کننده مشاهده شد(۰/۰۵<P)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.